ВИЗНАЧИЛИСЯ ВОЛОДАРІ ПЕРШИХ МІСЦЬ «ЧОРНОМОРСЬКИХ ІГОР» 2021

Сьогодні завершився фінал вокального конкурсу фестивалю «Чорноморські Ігри». Стали відомі імена дітей, які посіли перші місця у своїх категоріях.

 

На сцені виступили зіркові гості: MARIETTA  (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2003»), МЯТА (конкурсантка «Чорноморських Ігор – 1998»), TAYANNA (3-е місце «Чорноморських Ігор – 2000»), «АНТИТІЛА» та Тіна Кароль (лауреат «Чорноморських Ігор–1999»).

 

Цього року Тіна Кароль підготувала номер з учасниками фестивалю та поділилася враженнями про роботу з конкурсантами: «Діти – прекрасні! Вони майже професійні  виконавці. І не дивно, чому вони тут, адже на фестиваль «Чорноморські Ігри» потрапляють лише найсильніші!»

 

Тарас Тополя здійснив мрію юного вокаліста Іллі Коновченка та заспівав з ним пісню «Бери своє і іди» у прямому ефірі під час фіналу конкуру!

 

Виступи конкурсантів оцінювало авторитетне журі: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Альона Савінова (викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Тарас Тополя (лідер гурту АНТИТІЛА, молодіжний посол UNICEF в Україні), Олена Мозгова (музичний продюсер) та Віталій Дроздов (генеральний продюсер ТАВР Медіа).

 

18-й Всеукраїнський Благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри» присвячений 30-ій річниці незалежності України. На честь свята члени журі вбралися у національний одяг – вишиванки.

 

Також 21 серпня відбувся дискусійний клуб, де конкурсанти мали нагоду поспілкуватися на наступні теми: актуальні професії сучасної музичної індустрії, роль PR в кар`єрі сучасного артиста,  професії  майбутнього для творчих дітей.

 

«Запам’ятайте, ми рухаємося в сторону штучного інтелекту. Штучні нейронні мережі та інформаційні системи так чи інакше скоро замінять багато технічних процесів у різних сферах, навіть у шоу-бізнесі. Але людина залишиться і через 10, 20, 50 років унікальною через можливість синтезу та творчості. Тому якою професією ви б не займалися, розвивайте у собі креативність та унікальність. Не переспівуйте, а пишіть свої пісні. Помиляйтеся, пробуйте, але робіть щось. Це буде робити вас конкурентоспроможними!» - лідер гурту АНТИТІЛА, член журі фестивалю «Чорноморські Ігри».

 

Вперше на фестивалі відбувся майстер-клас англомовного вокалу від онлайн-школи англійської мови AllRight.

 

Провели фінал вокального конкурсу ведучі каналу М1 - Вікторія Батуі, Денис Жупник, TANYA LI та Андрій Чорновол.

 

Вітаємо  переможців:

 

Категорія «Вокалістки 6-10 років»:

Шаманова Софія

 

Категорія «Вокалісти 6-11 років»:

Котенко Артем

 

Категорія «Вокалістки 11-13 років»:

Самолюк Софія

 

Категорія «Вокальні гурти 6-16 років»:

Тріо Fusion

 

Категорія «Народний спів 6-16 років»:

Харченко Поліна

 

Категорія «Вокалісти 12-16 років»:

Карпук Ярослав

 

Категорія «Вокалістки 14-16 років»:

Шкідченко Софія

 

 

18-й Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль «Чорноморські Ігри» проходить за підтримки Українського Культурного Фонду, Херсонської обласної ради та Херсонської обласної державної адміністрації. Екоенергетика Фестивалю – Віндкрафт Україна. Організатор – «Таврійські Ігри».