ОГОЛОШЕНО ФІНАЛІСТІВ ФЕСТИВАЛЮ «ЧОРНОМОРСЬКІ ІГРИ» 2021

20 серпня завершився перший фестивальний день 18-го Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри». Фестиваль було відкрито  офіційним гімном «Чорноморських Ігор».

 

«Всі на фестивалі веселі та усміхнені, адже Херсонщина дуже скучила за такими івентами! Окрім потужних аграрних та курортних можливостей, наш край має ще одне багатство - наші фестивалі! Це магніт, який притягує людей. Коли в жодному готелі немає вільних номерів, це показує, що «Чорноморські Ігри» - дійсно важлива подія цього літа!» - Олександр Самойленко, голова Херсонської обласної ради.

 

Оцінювало виступи конкурсантів авторитетне журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії та мас-медіа: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Альона Савінова (викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Тарас Тополя (лідер гурту АНТИТІЛА, молодіжний посол UNICEF в Україні), Олена Мозгова (музичний продюсер), Віталій Дроздов (генеральний продюсер ТАВР Медіа) та зіркові гості - Олександр Пономарьов та Сергій Танчинець.

 

Сьогодні виступили зіркові гості та випускники фестивалю: Валерія Фурман (Гран-прі «Чорноморських Ігор»-2019), Ліза Волощенко (Гран-прі «Чорноморських Ігор»-2017), Ярослав Рогальський (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2017»), Соломія Лень (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2018, 2019»), Олександр Пономарьов, Анна Трінчер, СолоХа, гурт «Без Обмежень», DOROFEEVА (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2004») та MONATIK.

 

«Я у захваті! На «Чорноморських Іграх» така класна атмосфера. Це круто, що я причетний до формування майбутнього українського шоу-бізнесу. Я вдячний організаторам фестивалю за запрошення і з радістю приїду наступного року!» - Сергій Танчинець, фронтмен гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, зірковий член журі фестивалю «Чорноморські Ігри».

 

Також на базі фестивалю розпочав роботу дискусійний клуб, першими гостями якого стали: Альона Савінова, Валентин Коваль та Віталій Дроздов.

 

Віталій Дроздов, член журі фестивалю «Чорноморські Ігри» дав пораду юним вокалістам: «На вашому шляху буде безліч перешкод. Терпіння та сила - це ключ до успіху. У шоу-бізнесі як у спорті: є артисти-спринтери та артисти-стаєри. Одні долають короткі дистанції, інші - довгі. Так от, орієнтуватися треба на довгі. Лише ті, хто буде дотримуватися цієї аксіоми, зможуть досягнути успіху!».

 

Провели фестивальний день ведучі каналу М1: Маша Виноградова, Андрій Чорновол,  Галина Завійська, Денис Жупник.

 

А до фіналу пройшли наступні конкурсанти:

Категорія «Вокалістки 6-10 років»:

Лаврів Лілія

Ізмайлова Аліса 

Шаманова Софія

 

Категорія «Вокалісти 6-11 років»:

Котенко Артем 

Макаренко Орест 

Грищук Денис 

 

Категорія «Вокалістки 11-13 років»:

Коломойцева Вероніка 

Самолюк Софія

Гарбузюк Ольга

Лаврентьєва Анастасія

 

Категорія «Вокальні гурти 6-16 років»

Тріо Fusion

Марія та Олександра Данілови

Дует Вадим Березовський та Олександра Мазур

 

Категорія «Народний спів 6-16 років»:

Харченко Поліна 

Народний художній колектив «Вокальний ансамбль «Спiвограй»

Ткач Анна 

 

Категорія «Вокалісти 12-16 років»:

Карпук Ярослав 

Березовський Вадим 

Абдельрахім Муаяд 

 

Категорія «Вокалістки 14-16 років»:

Мазур Олександра 

Лещук Ангелiна 

Шкідченко Софія 

 

Нагадуємо, що 18-й Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль «Чорноморські Ігри» відбувається за підтримки Українського Культурного Фонду, Херсонської обласної ради та Херсонської обласної державної адміністрації. Екоенергетика Фестивалю – Віндкрафт Україна. Організатор – «Таврійські Ігри».